1066 Budapest, Aradi utca 2.

+36 (70) 338 8280

H-P: 08-20:00

Aktualitások

Trend-Dental Fogászati Webshop
A Trend-Dental Fogászati Webshop ajánlatai a regisztrált orvosainknak

Üdvözöljük Webshopunkon!

A Trend-Dental Fogászati Webshop minden regisztrált orvosunknak  lehetőséget kínál kedvezőbben hozzájutni temékeihez. Látogasson el a weboldalra, ahol minden teméket megtekinthet. Részletesebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal!

Trend-Dental 

Szolgáltatásainkat elsősorban azon fogászatoknak kínáljuk, amelyek számára fontos, hogy megrendelésük a praxis hátráltatása nélkül, valóban gyorsan, a megrendelés leadását követően 24-72 órán belül hiánytalanul megérkezzen. 
Az általunk forgalmazott és felkínált fogászati eszközök és fogászati termékek budapesti raktárbázisunkon találhatóak, így munkaidőben leadott megrendelése – a hosszabb átfutást igénylő kézi darabok és berendezések kivételével – még aznap szerződött futárpartnerünkhöz kerül!

Olyan beszerzési és logisztikai gyakorlatot folytatunk, amely a fogorvosi rendelőben a fogorvosi praxis működését a gyorsaság mellett minőségi termékekkel és versenyképes árakkal támogatja. OLASZ MINŐSÉGŰ termékeket értékesítünk és a kézi eszközökre 5 ÉV GARANCIÁT vállalunk!


http://www.trend-dental.hu     info@trend-dental.com   +3670 3799808
 

Vissza