1066 Budapest, Aradi utca 2.

+36 (70) 338 8280

H-P: 08-20:00

Rólunk

A Vision Fogászati Röntgen Centrum 2014-ben alakult figyelembe véve a hazai példákat és tapasztalatokat. Diagnosztikai centrumunk elsősorban a budapesti régióban dolgozó szakorvosok, illetve páciensek igényeire támaszkodva jött létre, akik számára a várakozásmentes és professzionális ellátás kiemelten fontos.

Célunk a fogorvosi és fül-orr-gégészeti praxisok számára a teljes radiológiai háttér biztosítása, korszerű berendezésekkel, anyagokkal és erősítő fóliákkal, amelyek lehetővé teszik a páciensek sugárterhelésének csökkentését is.

A fogászati röntgen centrum nem közfinanszírozott szolgáltatást nyújt, így nincs területi ellátási kötelezettsége, ezért rendelkezésére állunk az ország bármely részéről érkező páciensek számára, természetesen egyedi igényeikhez rugalmasan alkalmazkodva.

Szeretnénk minden szempontból a legkiválóbb röntgen szolgáltatást nyújtani, hogy minden szinten ki tudjuk elégíteni pácienseink igényeit. Ennek elérése érdekében folyamatosan dogozunk a piaci igények feltérképezésében, melyet a fejlesztési folyamatok felgyorsításával és az összehangolt csapat munkával tudunk támogatni. Alapvető tevékenységünk a konvencionális röntgendiagnosztika, ahol digitális röntgenünk a gyors és gyakorlatilag hibamentes felvétel készítését teszi lehetővé. A mai technológiai elvárásoknak és felgyorsult életünk kívánalmainak is megfelelő digitális röntgen berendezéssel várjuk kedves betegeinket. E technika segítségével a röntgen felvétel azonnal kézhez kapható CD-n és/vagy e-mailben.

A röntgencentrumunkban 3D Cone Beam CT is működik, melyel teljes arckoponya felvételeket tudunk készíteni.